ул. Сердика 13, София 1000 |   Карта |   тел. 0888 246 777        EN | 

Илиян Константинов (санясин Шивапрем)

Илиян Константинов е роден през 1981 г. в град София. Има духовни изживявания от 6 годишен, а с Йога се занимава от 16-годишна възраст. През 1997 г. за пръв път се докосва до Сатянанда Йога системата и от тогава спира да боледува. През 2000 г. има щастието да се срещне със своя учител Парамахамса Ниранджанананда Сарасвати на живо в Атина, където получава първото си посвещение и започва да се занимава още по-интензивно с Йога.
През следващите 2001-2002 г. завършва четиримесечен сертификационен Йога курс в „Бихар Йога Бхарати” (първият Йога университет в света) в Индия.
Преподава „Класическа Интегрална Йога” по методите на Сатянанда Йога системата от 2003 г. (позната също като Бихарската школа по йога). За него практикуването на Йога е начин на живот, който го прави Здрав, Балансиран, Работоспособен и Доволен във всяка една ситуация. Преподаването на практики го изпълва с вътрешно удовлетворение. Виждайки бавният, но сигурен напредък на всички курсисти занимаващи се редовно и сериозно с Йога се чувства Щастлив!