ул. Сердика 13, София 1000 |   Карта |   тел. 0888 246 777        EN | 

Мила Иванова

Аз съм Мила. Едно на пръв поглед пораснало дете, но само на пръв поглед. Детето в мен е живо, игриво, винаги готово да се смее с глас и да се забавлява. Истината е, че въпреки моите 23 години се чувствам „на мястото си” единствено в света на децата. Когато съм заобиколена от деца забравям за света на възрастните, за сериозните лица и тежките ангажименти.

Не случайно избрах професията на куклена актриса, а година по–късно завърших и Курс „Йога за деца” към БФЙ, за да бъдем отново едно с тези прекрасни същества, да виждам как грейва усмивка на лицата им, как се стоплят сърчицата им.

Мога да кажа, че живея в „йога семейство”. У дома от години всички следваме пътя на йога и когато ми предложиха да започна да преподавам йога на деца нямах никакви колебания. В този миг бях най-щастливия човек – можех да съчетая огромната си любов към децата и начина си на живот. Уменията ми от театралната академия също се оказаха незаменими, а куклите, които използвам в часовете се превърнаха в любими приятелчета на малчуганите.

Йога с деца е един мой сбъднат сън, реализирана мечта, благодарение на която посрещам всеки ден с усмивка.