ул. Сердика 13, София 1000 |   Карта |   тел. 0888 246 777        EN | 

Антонио Саусис

Антонио Саусис MA, IGT, CMT, RYT е соматичен психотерапевт и йога инструктор, който специализира в индивидуална йога терапия за хора с хронични и остри медицински състояния, както и при емоционален дисбаланс.

По време на своята кариера Антонио открива пряка връзка между модерната психотерапия, ориентирана към тялото, и древни йога техники, интегрирайки най-добрите практики и от двата свята. Той прилага специфични йога техники работейки с хора, за да създаде Йога Садхана. Това е персонализирана йога програма, която най-добре подхожда на нуждите и способностите на индивида, интегрирайки ум, тяло и душа, с цел изцяло да се възползва от преживяването на живота.

Той е обучаван от йога учители и експерти като Индра Деви, Свами Шанкарадевананда, Свами Прагямурти, Свами Екананда, Бабаши Сингх, Рам Дас, Свами Маиртреянанда и Лари Пейн. Допълва професионалното си развитие с обучение в Интегрираща терапия на скръбта с Лин Прашант, Рефлексология на ходилото, Шведски терапевтичен масаж и Рейки.

Дейността на Антонио се представя периодично в Калифорнийския Университет в Бъркли, Калифорнийския Институт за интегрирани изследвания, Крипалу, и Колежа Марин. Член е на факултет в Международния Йога Колеж и бивш Почетен Секретар на Международната Федерация по Йога в САЩ.

Антонио Саусис живее в окръг Марин, с преуспяваща йога практика в целия район на Санфранциския залив. В допълнение към лекторските му ангажименти и уъркшопове, той е и радио-водещ (Радио “Аз живея здравословно”), телевизионен продуцент и водещ в собствено телевизионно предаване YogiViews, както и основател и изпълнителен директор на “Йога за здраве” към Международната конференция по йога терапия. Антонио владее свободно четири езика – испански, английски, португалски и италиански език. Той е автор на “Йога за облекчаване на скръбта: лесни практики за трансформиране на страдащите ум и тяло” (изд. New Harbinger, 2014).