ул. Сердика 13, София 1000 |   Карта |   тел. 0888 246 777        EN | 
Защо йога курс
в Клуб „Йога и приятели
Подготовка за занимания
Препоръки и етикет
Въпроси и отговори
  

Въпроси и отговори

1. Как става записването?

Записването става със заплащането на таксата или по изключение на капаро. Моля посочвайте първо и второ желание за група от графика, за да може ако едната не се сформира да се включите в другата.

2. Мога ли да доведа приятел?

Да, разбира се. Но е ВАЖНО предварително да ни се обадите по телефона, за да уточним каква опитност в йога има приятелят Ви и дали има подходяща група за нея/него в момента.

3. Мога ли да ползвам намалени цени?

Да. Обикновено за курсовете и за други събития има по-ниски цени при ранно записване. Освен това, може да си вземете клубна карта срещу 60 лв., която осигурява постоянни значителни отстъпки в продължение на цяла една година от датата на закупуването й. Картата е поименна. Имаме и 30% отстъпка „Добре дошъл“ за нов курсист, а понякога и 30% отстъпка „Добре дошъл отново“ за хора, които не са идвали или не са ползвали намалени цени през последната една година.

За повече информация вижте ценоразписа ни и следете в конкретните събития.

4. Мога ли да компенсирам пропуснато занимание от курс?

С оглед на това, че заниманията са систематизирани и има постепенно надграждане, във Ваша полза е да не пропускате. Ако все пак Ви се случи, то можете да компенсирате до 2 пропуснати занимания от курс в случай, че:

• курсът, в който сте записани не е вече приключил;

• има налични свободни места в желаната от Вас друга група; и

• компенсирането е в курс, който сте изкарали в миналото, или в курс на ниво, в което сте записани в момента.

Например, ако в момента сте 2-ро ниво и пропуснете 6-ти урок, докато не е завършил Вашият курс можете да компенсирате заниманието в която и да е налична група 1-во ниво или група 2-ро ниво 6-ти урок, естествено ако има свободно място в тях.

5. Мога ли да получа обратно платена вече сума?

Да, можете да го направите до 5 работни дни преди началото на дейността, или в случай, че дадена дейност не се е състояла в обявения ден и час по наша вина.

6. Какво е мини курс?

Мини курсът представлява 1/3 от курс-ниво и се състои от първите 4, вторите 4 или последните 4 урока на всеки курс-ниво. Условно са наречени „А“ (първите 4 урока), след това „Б“ и накрая „В“.

7. Как да се подготвя за занимание по йога?

Вижте тук.

8. Трябва ли да се изкъпя след занимание по йога?

Не се препоръчва да се къпете до 1 час след заниманието, за да може да запазите енергията от практиката в себе си.