ул. Сердика 13, София 1000 |   Карта |   тел. 0888 246 777        EN | 

ШАТКАРМИ - средства за пречистване (практически семинар)

19 април, 10:00 - 13:00 ч.

Пролет е! Всичко в природата се обновява, разцъфва и раззеленява. И подобно на прелетните птици, които подготвят своите гнезда, се запретвате и правите основно почистване на дома си. Изхвърляте застояли и непотребни вещи, подреждате го. И изпитвате огромно задоволство когато той започне да блести, да ухае приятно на чисто, освежен и още по-уютен.

А как да се погрижим и за себе си? Как да се пречистим и да се освободим от всичко ненужно?

На този семинар ще научите подходящи методи от йога, които не изискват ползване на химически вещества, хапчета или апарати, а само естествени природни елементи като сол, вода и наставления от опитен йога учител. А веднъж усвоили ги, някои техники могат да се правят и самостоятелно от вас, превръщайки се в подръчни инструменти за борба със стреса и блокажите на физическо, умствено и емоционално ниво.

Нека заприличаме на лотос - символ на чистота, красота и доброта. Заповядайте на семинара „Шаткарми – средства за пречистване“ с Татяна Атанасова (карма санясин Атма Шуддхи) и почерпете от нейните знания и богат личен опит.

--------------------------------------------------------

ЗА ВОДЕЩИЯ:
Татяна Атанасова (карма санясин Атма Шуддхи) е основател и главен „двигател” на Клуб „Йога и приятели”. Тя е завършила курс в йога университета Бихар Йога Бхарати (Индия). Практикува основно Сатянанда йога от 2003 г. Посещавала е многократно Сатянандашрам – Гърция, участвала е в многобройни семинари, обучения, лекции посветени на йога както в България, така и в чужбина. Член е на Йога клуба на БЙА и на Българско Сдружение Аюрведа.

Таня се отличава с изключителна отдаденост и топлина към своите курсисти, както и енергия, и гъвкавост не само на тялото, но и на духа. Притежава нестандартен, богат и извънреден житейски опит, цени чистотата у хората, обича да помага и да говори с тях. Като йога учител, тя е по-скоро с благ, отколкото със строг подход към всеки практикуващ. Качеството на йога програмите са гарантирани от нейния стремеж към постоянно усъвършенстване и подобряване състоянието на практикуващите йога курсисти.

КОГА:
19 април 2015 г., 10:00 – 13:00 ч. с една пауза

КЪДЕ:
Клуб „Йога и приятели“, ул. Сердика 13, Бизнес център, вх. Б, София 1000

ЦЕНА: 30 лв.
Специална цена за платилите до 18 април 2015 г. онлайн през нашия сайт или на адреса ни: 18 лв.

ЗАПИСВАНЕ:
С предварително плащане на таксата на място при нас или онлайн (натиснете бутона „Запиши се“).

За повече информация, моля обадете се на тел. 0888 246 777.