ул. Сердика 13, София 1000 |   Карта |   тел. 0888 246 777        EN | 
График
Описание
Цени
      
Курс "Хатха йога за напреднали"
Курсът е посветен на практикуване на техниките за пречистване от системата "Хатха йога". Думата „хатха“ произлиза от два санскритски корена - „ха“ и „тха“. „Ха“ представлява жизнената енергия, „тха“ - умствена енергия. Те са израз на енергийните канали (нади) Пингала и Ида.

Енергията в човешкото тяло циркулира чрез сложна система от 72 000 нади и задача на хатха йога е да изчисти каналите, да увеличи и балансира праната, и да уравновеси дошите. Практиките от Хатха йога се смятат и за най-важните предпоставки за духовно пробуждане.

По време на курса „Хатха йога за напреднали“ ще се практикуват асани (физически пози), пранаяма (дихателни техники) за напреднали, мудри (психични жестове), бандхи (енергийни заключвания), шаткарми (пречистващи практики), както и йога нидра (йогийски сън). А акцентът ще бъде върху развиване на осъзнаване за енергията и нейното балансиране.

Имайте предвид, че курсът е за напреднали и част от техниките ще са с по-висока степен на сложност, а някои ще бъдат изпълнявани по-динамично или със задържане. Добрата основа и натрупаният опит в йога ще са ви необходими. А ако се колебаете дали този курс е подходящ за вас, моля обадете се по телефона на 0888 246 777 и се консултирайте.

Очаквайте нови курсове скоро!
Получете известие, като се абонирате за нашия Бюлетин – вижте бутона вляво.

Проверете за ПРЕДСТОЯЩИ дейности ТУК.
x