ул. Сердика 13, София 1000 |   Карта |   тел. 0888 246 777        EN | 
График
Описание
Цени
  
Курс „Първи стъпки в Раджа йога"
„Мъдреци, светци и йоги от древността до днес твърдят, че спокойствието и щастието съществуват вътре в нас, а не извън нас. Раджа йога е една от най-систематизираните методики за непосредствено откриване на тази неизменна истина.“
Свами Нираджанандна Сарасвати

Раджа йога е науката в йога, която се занимава с ума и неговото управление. Човек може да постигне съвършено здраве чрез хатха йога, а да уравновеси ума си чрез раджа йога. Практиките и техниките в раджа йога целят изпразването на ума от наслагванията, натрупвани през живота. Тя се занимава с усилието, което човек полага, за да премахне умствените блокажи, които препятстват яснотата на мисълта и поведението.

За да се практикува раджа йога е необходима подготовка на тялото, праната и ума чрез практики от хатха йога, за да се достигне до състояние на лекота и здраве, защото когато тялото е болно или сковано много трудно може да остане спокоен и неподвижен при практиките от раджа йога. Този курс има за цел да ви запознае с раджа йога, да направите първи стъпки и да подготвите тялото и ума за следващите. Той е естествено продължение на курса по хатха йога. От огромна полза би било, ако го комбинирате с курса „Изкуството на релаксацията“.

Очаквайте нови курсове скоро!
Получете известие, като се абонирате за нашия Бюлетин – вижте бутона вляво.

Проверете за ПРЕДСТОЯЩИ дейности ТУК.
x