ул. Сердика 13, София 1000 |   Карта |   тел. 0888 246 777        EN | 
Ценоразпис
Клубни карти
Промоции
  

Клубни членски карти

(Не става въпрос за карти за брой посещения на практики, а за членски карти.)

Идеята за клубни карти се роди през февруари 2013 г. в момент когато имахме нужда от помощ за изграждането на едно приятно и уютно за всички нас ново място за йога (поради напускане на старата ни зала на ул. Екзарх Йосиф 15, която ползвахме почасово 3 дни в седмицата). И заедно успяхме да осъществим тази важна стъпка в развитието на клуба. Създадохме един чист и прекрасен дом, изпълнен с красота и положителна енергия. Паднаха съществуващите дотогава ограничения за време и пространство, и се разкриха много повече възможности за всички вас, приятели на йога.

От друга страна търсехме начини как да усетите максимално ползите от йога и как да задържите добрите ефекти чрез редовното практикуване, как да ви помогнем да бъдете по-постоянни и мотивирани в практиките си, и то с лекота. В същото време искахме да ви се отблагодарим, че сте избрали точно нас, да бъдете специални и да се чувствате съпричастни към дейностите и идеите за развитие на клуба. За да ви покажем, че оценяваме вашата подкрепа, въведохме различни форми на преференции и отстъпки за притежателите на клубни карти. Но не това е главната им цел.

Целта на клубните карти е да се подпомогне съществуването, поддържането, развитието и облагородяването на нашия йога дом (особено в трудните периоди на годината когато посещаемостта е по-ниска и по време на отоплителния сезон), да се подпомогне повишаването на квалификацията на преподавателите, както и да се стимулира активното включване в живота на клуба.

Ето защо издаването на клубна карта е възможно за всички желаещи срещу такса от 90 лв., подновяването е също за 90 лв. Ако през предходния 1-годишен период на валидност на картата сте участвали в 4 други дейности на клуба, различни от йога курсовете, като например лекции, семинари, ритрийти, благотворителни и безплатни събития, помощ при подготовка и провеждане на събития, превод на английски текстове или друга карма или сева йога, то подновяването е 70 лв.

С клубната карта в Клуб „Йога и приятели“ и активното си участие в живота на клуба ти подкрепяш съществуването на нашите йога общност и дом, в които ти и останалите хора да имате възможност да се погрижите за себе си и да подобрите живота си.

Клубната карта е поименна и ви дава отстъпки за участие във всички видове дейности на Клуб "Йога и приятели" в период от 365 дни.Отстъпките за клубна карта важат за дейности, чиято продължителност попада в рамките на валидността на картата.

Сроковете, в които са валидни изброените отстъпки, се посочват при конкретното обявяване на курсовете. Моля следете ги.

Отстъпките можете да видите в графика на предстоящите курсове ТУК.