ул. Сердика 13, София 1000 |   Карта |   тел. 0888 246 777        EN | 

МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ЙОГА в Клуб "Йога и приятели

21 юни, 06:00 - 07:30 ч.

Здравейте, приятели!

За четвърта поредна година общностите на йога-последователите по цял свят отбелязват Международния ден на йога на 21 юни. С това те отдават своята почит към тази безценна наука, чиято философия и практика пренася мъдростта от древността към нашето съвремие за установяването на световна култура, насочена към постигането на здраве, хармония и благоденствие за човечеството.

Датата 21 юни, предложена от министър-председателя на Индия, Нарендра Моди и одобрена от Генералната асамблея на ООН, не е избрана случайно. 21 юни е най-дългият ден в годината в Северното полукълбо, когато светлината доминира над тъмнината, така както мъдростта на йога - над невежеството и страха.

„Този ден има специално значение за Сатянанда йога традицията, тъй като това е признание за сбъдването на визията и предсказанието на свами Сатянанда Сарасвати, който през 1963 година обяви: „Йога ще се превърне в мощна световна култура и ще промени хода на световните събития“, се казва в официалното обръщение на Бихарската школа по йога.

Клуб "Йога и приятели", следвайки принципите и системата на преподаване и практикуване на йога на Бихарската школа по йога, ще изпълни специално подбрани практики с указания за тяхното изпълнение, изпратени от Индия, които помагат за постигане на физическо здраве, умствено равновесие и емоционално благополучие. Мотото на тазгодишната програма е Йога за развиване на вътрешното осъзнаване и потенциал.

От Бихарската школа по йога вдъхновяват йога последователите да се съберат от 6:00 до 7:30 часа сутринта на 21 юни (четвъртък) в йога центровете, за да изпълнят дадената програма.

Водени от вдъхновението и радостта да сме част от глобалното семейство на йога, ние ще изпълним програмата, изпратена от Мунгир в точно определеното време в нашите две студиа:

КОГА:
21 юни 2018 г. (четвъртък) от 06:00 ч. до 07:30 ч. сутринта

КЪДЕ:
- Студио ЦЕНТЪР, ул. Сердика 13, Бизнес център, вх. Б (вижте карта тук)

- Студио МЛАДОСТ, ж.к. Младост 4, бл. 439, след вх. "В", отстрани между блока и трафопоста (вижте карта тук)

Заповядайте!
Вход свободен!
Тел. 0888 246 777