ул. Сердика 13, София 1000 |   Карта |   тел. 0888 246 777        EN | 

Мароко - пътешествие за вкусове и аромати

30 август, 19:15 - 20:30 ч.

На 30 август 2016 г. (вторник) от 19:15 ч. ще имаме възможност да се съберем и виртуално да попътуваме из една далечна и не толкова далечна страна – Мароко.

Ако искате да разберете какво е това оазис, студено ли е през нощта в пустинята, колко топло е в Африка през лятото, какво ядат мароканците, от къде да си купите килим и как да спазарите 100 камили или поне една камилска чанта, заповядайте! Наш гост ще бъде Деси Славчева - консултант, личен готвач, кулинарен блогър и пътешественик.

Деси е основател на блогa www.sundaybakeclub.com – място за готвене, пътуване и проучване на сладката страна на живота. Чрез него се стреми да покаже на хората, че когато подхождаме с любов и вдъхновение към нещата, животът се превръща в истинско удоволствие, както за душата, така и за небцето.

Няколко години по-късно, убедена, че добрата храна не е само това, което слагаме на масата, но и мислите, с които сядаме и хората, с които я споделяме, създава бранда @sogood.bg - SoGood by Desi Slavcheva.

По този начин прави услугите на личния готвач достъпни за всички, а храненето у дома - споделено удоволствие. Мотото й е „Добри приятели, добра храна! Добра храна, добри приятели!“

Като пътешественик и личен готвач, Деси ще направи нашето пътуване до Мароко не само интересно, но и вкусно и съвсем истинско с малка кулинарна почерпка.

Заповядайте!
Вход: дакшина (дарение)

Тази готовност за споделяне, старание и инициатива на Деси ни вдъхнови да направим Рубрика за пътешествия, в която и други курсисти от нашия клуб да могат да представят своите интересни преживявания. Така че чувствайте се поканени. :)