ул. Сердика 13, София 1000 |   Карта |   тел. 0888 246 777        EN | 

Звукът като медитация - уъркшоп с благотворителна цел - ул. Сердика 13

23 март, 17:00 - 18:30 ч.

Още в древността човекът е осъзнал дълбоко въздействащата сила на звука. Звукът не е само средство за общуване и сетивна информация. Той притежава различни нива на финост и въздействие. Съществуват милиони звуци, които ние не сме в състояние да доловим, но определено се повлияваме от тях. Може да се твърди дори, че цялата вселена, което включва и нас самите, е изградена от звук - всяка частица в материята вибрира, а вибрацията възпроизвежда... звук.

Йога развива цялостни системи и практики, които се базират на това разбиране, и използва звука като средство за разкриване на тайните на вселената, човешката същност и хармонията.

Като част от уъркшопа ще практикуваме пеене на махамритюнджая мантра - мантрата за здраве и благополучие на всички нива.

Всички средства, събрани от събитието, ще бъдат дарени за лечението на човек с тежък здравословен проблем.


ВОДЕЩ
Калоян Георгиев (Натараджа) преподава и се занимава с йога по интегралната система на Бихарската школа по йога. Не е извисен йогин от Хималаите, нито дори е от някой мистичен ашрам, а е обикновен ученик в сложното изкуство да се привнесе мъничко дълбочина и духовност на простите неща в живота: семейството, приятелите, работата и забавленията – и нищо от това не му е чуждо. Но йога е неговото средство да превръща живота си в смислено пътешествие, в което маршрутът и условията са различни за всеки, но дестинацията е една и съща – пълнота.


КОГА:
23 март 2019 г. (събота), 17:00 - 18:30 ч.


КЪДЕ:
ул. Сердика 13, Бизнес център, вх. Б, Клуб "Йога и приятели", студио Център


ВХОД:
Дакшина (дарение)


Без ппредварително записване. Заповядайте! :)


Ако имате въпроси, моля не се колебайте да ни позвъните на тел. 0888 246 777.


->>>> Вижте и другите ни курсове и събития ТУК